Tanca
Esports 17 de juny de 2022

La piscina municipal d’estiu d’Esparreguera estrena avui la temporada de bany

La instal·lació estarà oberta de dilluns a diumenge, d’11 del matí a 7.30 de la tarda, fins al diumenge 4 de setembre. Aquesta temporada els preus, tant dels abonaments com de les entrades, es mantenen igual que l’any passat i continua la gratuïtat per als menors de 4 anys i per a les persones jubilades i pensionistes i els descomptes per a famílies nombroses i monoparentals

La piscina municipal d’estiu d’Esparreguera ha obert avui les seves portes per estrenar una temporada de bany que s’allargarà fins al diumenge 4 de setembre. La instal·lació obrirà tots els dies, de dilluns a diumenge d’11 del matí a 7.30 de la tarda, i recupera la normalitat anterior a la pandèmia, tant pel que fa als accessos com a l’aforament. Aquesta temporada els preus, tant dels abonaments com de les entrades, es mantenen igual que l’any passat. Així mateix, l’entrada continuarà sent gratuïta per als menors de 4 anys i per a les persones jubilades i pensionistes del municipi i es faran descomptes per a famílies monoparentals i nombroses. Els abonaments individuals i familiars d’accés a la instal·lació es poden adquirir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). D’altra banda, a partir del juliol és previst que la piscina d’estiu compti amb servei de bar que s’oferirà a través d’una food truck.

La regidora d’Esports, Glòria Gonzàlez, ha assegurat que creu “que la piscina d’estiu tindrà una bona estrena, perquè es preveu un cap de setmana  amb temperatures molt altes i segur que ve de gust refrescar-se i remullar-se”. La regidora també ha recordat que “fa mesos que estem treballant per posar a punt l’equipament i poder obrir oferint una bona qualitat d’aigua i gespa, a més s’ha millorat l’accés de vianants a la instal·lació i el tancament del recinte” i ha afegit que “aquest any recuperem la normalitat prèvia a la pandèmia, l’entrada tornarà a ser per les escales, la taquilla torna al seu lloc habitual i també hi haurà la rampa d’accés per a persones amb mobilitat reduïda”.

El preu dels abonaments és de 28,87 euros per als infants i joves de 4 a 17 anys; 57,48 euros per a les persones majors de 18 anys; 107,22 euros per a famílies (dos adults i dos fills menors de 16 anys) i les famílies monoparentals i nombroses d’Esparreguera gaudeixen d’un 20% de descompte en els abonaments individuals. Tant els abonaments com les entrades seran gratuïtes per als menors de 4 anys i per a les persones jubilades i pensionistes del municipi. Per als infants i joves de 4 a 17 anys l’entrada tindrà un cost de 2 euros per a tot el dia i d’1 euro en horari de tarda, de 3 a 7.30 del vespre. Per a les persones adultes majors de 18 anys, el cost serà de 3,5 euros tot el dia i de 2 euros en horari de tarda. Els caps de setmana de juliol i agost, en els que la piscina municipal coberta de Can Pasqual romandrà tancada, els abonats al gimnàs municipal podran accedir gratuïtament a la piscina municipal d’estiu.

L’abonament es pot sol·licitar a l’OAC, demanant cita prèvia a través de la web citaprevia.esparreguera.cat, i també es pot realitzar el tràmit en línia des de la seu electrònica municipal. En cas de necessitar suport per a la tramitació telemàtica es pot contactar amb el Servei d’Assistència Integral a l’Administració Electrònica de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d'Esparreguera. En referència al servei de bar, la regidora d’Esports ha explicat que “estem fent un contracte menor, que actualment es troba en exposició pública, per a poder tenir un servei de foodtruck a la piscina d’estiu, no podrà començar avui, però segurament ho farà a principis de juliol, quan l’aforament serà més gran”. Glòria Gonzàlez també ha apuntat que “hi haurà vigilància nocturna durant tota la temporada d’estiu per evitar intrusions dins la instal·lació i possibles incidents”.