Tanca
Esports 25 de maig de 2022

La piscina municipal d’estiu d’Esparreguera obrirà del 17 de juny al 4 de setembre

Els abonaments individuals i familiars d’accés a la instal·lació es posaran a la venda a partir del 30 de maig a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). Per adquirir-los caldrà sol·licitar cita prèvia o realitzar el tràmit en línia des de la seu electrònica municipal. Tant els abonaments com les entrades mantenen els mateixos preus i bonificacions de la passada temporada  

La piscina municipal d’estiu d’Esparreguera començarà la temporada el divendres 17 de juny i obrirà de dilluns a diumenge d’11 del matí a 7.30 de la tarda fins al diumenge 4 de setembre. Els abonaments d’accés a la instal·lació es posaran a la venda a partir de dilluns que ve, 30 de maig, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). Per a sol·licitar-lo caldrà demanar cita prèvia i portar omplert el formulari de sol·licitud així com la documentació que correspongui segons els diferents supòsits. El tràmit també es podrà realitzar de manera telemàtica a través de la seu electrònica municipal. Aquesta temporada els preus, tant dels abonaments com de les entrades, es mantenen igual que l’any passat. Així mateix, l’entrada continuarà sent gratuïta per als menors de 4 anys i per a les persones jubilades i pensionistes del municipi i es faran descomptes per a famílies monoparentals i nombroses. Aquestes darreres setmanes s’estan fent diferent treballs de manteniment i adequació per deixar la piscina a punt per l’obertura.

El preu dels abonaments és de 28,87 euros per als infants i joves de 4 a 17 anys; 57,48 euros per a les persones majors de 18 anys; 107,22 euros per a famílies (dos adults i dos fills menors de 16 anys) i les famílies monoparentals i nombroses d’Esparreguera gaudeixen d’un 20% de descompte en els abonaments individuals. Tant els abonaments com les entrades seran gratuïtes per als menors de 4 anys i per a les persones jubilades i pensionistes del municipi. Per als infants i joves de 4 a 17 anys l’entrada tindrà un cost de 2 euros per a tot el dia i d’1 euro en horari de tarda, de 3 a 7.30 del vespre. Per a les persones adultes majors de 18 anys, el cost serà de 3,5 euros tot el dia i de 2 euros en horari de tarda. Els caps de setmana de juliol i agost, en els que la piscina municipal coberta de Can Pasqual romandrà tancada, els abonats al gimnàs municipal podran accedir gratuïtament a la piscina municipal d’estiu.

L’abonament es pot sol·licitar a l’OAC, que atén de dilluns a dijous de 8.30 del matí a 2.30 del migdia, divendres de 8.30 del matí a 2 del migdia, i dimarts i dimecres de 4.30 de la tarda a 7 del vespre. Per a accedir-hi cal demanar cita prèvia a través de la web citaprevia.esparreguera.cat. També es pot realitzar el tràmit en línia des de la seu electrònica municipal. En cas de necessitar suport per a la tramitació telemàtica es pot contactar amb el Servei d’Assistència Integral a l’Administració Electrònica de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d'Esparreguera. Aquest servei atén de dilluns a divendres de 8 del matí a 8 del vespre a través del telèfon 93 595 62 86 o del correu electrònic [email protected].

La regidora d’Esports, Glòria Gonzàlez, ha explicat, en declaracions a Ràdio Esparreguera, que “fa mesos que estem treballant per posar a punt l’equipament, hem renovat la gespa, que estava malmesa per l’entrada de porcs senglars al recinte, i estem tornant a netejar i pintar la piscina d’estiu”. A més, també s’està millorant l’accés de vianants a la instal·lació i el tancament del recinte. En referència als preus públics d’accés a l’equipament, Glòria Gonzàlez ha apuntat que “aquest any es mantenen els preus, però estem treballant en una  modificació de l’ordenança d’esport que afectarà les taxes de totes les instal·lacions esportives i també implicarà noves tarifes en la piscina d’estiu”, ja que, segons la regidora, “les entrades puntuals són massa econòmiques respecte d’altres poblacions”.