Tanca
Política 14 de maig de 2020

La regidora Mari Carmen Sáez presentarà la seva renúncia al proper Ple

Els motius de la dimissió són de caràcter personal, en no poder compatibilitzar la vida professional amb les obligacions al capdavant de la regidoria de Promoció Econòmica. L’agrupació municipal socialista ha informat que parlarà amb les següents persones de la llista electoral per valorar qui substituirà la regidora Sáez al grup municipal de l’Ajuntament

La regidora del PSC a l’Ajuntament d’Esparreguera Mari Carmen Sáez presentarà la seva dimissió en la propera sessió plenària, segons ha anunciat en un comunicat el seu partit aquesta mateixa nit. Els motius de la renúncia són les dificultats de seguir compaginant les obligacions professionals amb la tasca al capdavant de la regidoria de Promoció Econòmica, just en un moment en què “la imminent crisi fruit del coronavirus ha intensificat els esforços que requereix”, segons s'informa en aquest comunicat. L’agrupació municipal socialista ha informat que parlarà amb les següents persones de la llista electoral per valorar qui substituirà la regidora Sáez al grup municipal de l’Ajuntament.

Segons el comunicat emès, la regidora Mari Carmen Sáez ha valorat que “era necessari dur a terme un relleu en la seva regidoria abans d’aplicar el Pla de xoc contra les conseqüències de la Covid19 que està preparant el govern municipal. El pla, que serà de gran envergadura, requereix que una mateixa persona el lideri i en faci el seguiment. Sáez ha explicat que “la imminent crisi fruit del coronavirus ha intensificat els esforços que requereix una regidoria com la de Promoció Econòmica i lamentablement la meva situació laboral no em permet dedicar-hi tot el temps que seria necessari”.

Mari Carmen Sáez va prendre possessió com a regidora el mes de juny de l’any passat, en el Ple de constitució de l’actual Ajuntament. Aquest era el seu primer mandat com a regidora al consistori municipal, en el que ha estat al capdavant de la regidoria de Promoció Econòmica, liderant les àrees d'empresa, comerç, consum, ocupació i turisme. La renúncia de Mari Carmen Sáez ha estat comunicada avui mateix als membres de l’equip de govern de l’Ajuntament i immediatament se n’ha informat als portaveus de tots els grups municipals.

La dimissió de l’encara regidora de Promoció Econòmica es farà efectiva al Ple d’aquest mes de maig, el proper dimecres. Segons preveu la normativa, l’acord de ple amb l’acceptació de la dimissió s'enviarà a la junta electoral central, a Madrid, que haurà d’emetre les credencials de la següent persona de la llista amb disponibilitat per assumir el càrrec. Amb aquestes credencials i la declaració de béns i activitats, la nova persona candidata haurà de prendre possessió en una nova sessió plenària de l’Ajuntament.