Tanca

3a Fira de la Cervesa Artesana d'Esparreguera

El 15 de juny
De les 17.00 a les 23.00 h

Afegir al calendari

El dissabte 15 de juny l'associació Club Cultural Gastronòmic Sentits i l'Ajuntament d'Esparreguera organitzen, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la 3a Fira de la Cervesa Artesana, que s'emmarca en el cicle de fires de promoció econòmica 2024.

Amb aquesta fira es vol promoure la cervesa artesana amb els objectius d’apropar la cervesa produïda artesanalment i de proximitat al públic en general per gaudir del tast de cerveses fortes, lleugeres, àcides, aromàtiques, afruitades, ecològiques i també sense gluten. Al mateix temps, es vol promocionar l’hostaleria del municipi i oferir una activitat amb prou valor afegit perquè les persones triïn Esparreguera per passar el vespre i la nit de dissabte, sota el lema tradició i consum responsable.

Programació

17 h Inici de la fira amb Dj's Les Braves i tast de cerveses amb:

  • Cervesa artesana St Roch de Malgrat de Mar
  • Cervesa artesana Comic Beer de Cardedeu
  • Cervesa artesana Bierboi de Sant Boi de Llobregat
  • Cervesa artesana Engorile de Sant Miquel de Balenyà 
  • Cervesa artesana Rotten Brewery de Sabadell
  • Cervesa artesana JK del barri de Poble Nou de Barcelona


Per a participar en el tast, cal inscripció prèvia a Cal Sant. El preu és de 10€ i inclou got personalitzat de la fira, tast de cerveses artesanes i un tiquet gastronòmic.

20 h  Rifa de lots de regal per a les persones assistents

21 h Concert amb ALRICOKOCO

Les persones assistents a la fira també podran tastar l'oferta culinària presentada per tres restauradors d’Esparreguera: La Volta, Deliciosus i Ataula. Compra anticipada del tiquet gastronòmic als restaurants que participen en la fira.