Teatre de La Passió d'Esparreguera

L’Espectacle de La Passió és el tret artístic, cultural i social més important i distintiu d’Esparreguera, vila mil·lenària situada a la riba dreta del riu Llobregat i porta d’entrada al Parc Natural de Montserrat. Se celebra cada Setmana Santa, entre els mesos de març i maig, en un total de nou representacions. 

Un espectacle extraordinari que combina modernitat i tradició. 

La Passió és hereva d’una tradició popular centenària que enllaça l’Edat Mitjana amb el segle XXI i que ha perviscut gràcies a la cura i esforç dels esparreguerins i esparreguerines que, al llarg dels segles, han sabut adaptar-la als nous temps, fer-la créixer i transmetre-la de generació en generació. És per això que tenim el privilegi d’oferir al públic un espectacle extraordinari que combina modernitat i tradició, i que fa que la Passió esdevingui un gènere teatral per mèrits propis. 

El Teatre de La Passió d’Esparreguera disposa d’espais polivalents aptes per a la celebració de tota mena d’acte lúdics, empresarials i d’oci. Compta amb dues sales de reunions i convencions amb unes instal·lacions tècniques immillorables, que permeten organitzar esdeveniments en funció de les necessitats de cada client.

L'horari d'obertura és en funció de l'espectacle.


Horari
Dilluns
Tancat
Dimarts
Tancat
Dimecres
Tancat
Dijous
Tancat
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat