Fundació Arc de Sant Martí

Qui som

La Fundació Privada Arc de Sant Martí s’ha creat com a iniciativa de L’Associació pro disminuïts Arc de Sant Martí aprofitant l’experiència de l’entitat al sector i l’estudi i la investigació feta a la població de l’entorn on oferirà els seus serveis. 
 
Degut al progressiu creixement de l’associació i a la demanda de nous serveis d’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual a la zona es va considerar adient constituir una nova entitat amb més capacitat de gestió per a poder acollir nous projectes. La Fundació amb els beneficis fiscals que ofereix la llei 49/2002 de 23 de desembre, te una major capacitat d’autofinançament i de relació amb patrocinadors i empreses col·laboradores, facilitant la iniciativa de creixement i millora de les activitats. 

Que fem

  • Promoció i foment de la prevenció, educació, formació professional, activitat laboral, oci, atenció residencial i assistència sanitària, cultural i social de les persones amb discapacitat intel·lectual. 

  • Impulsar, fomentar i/o crear i administrar, en el seu cas, tot tipus de centres, serveis i activitats destinades a l’atenció i promoció dels drets de la persona amb discapacitat intel·lectual, donant a conèixer la dimensió del problema a la comunitat, per tal que aquesta accepti a les persones afectades i els doni el suport necessari. 

  • Col·laborar amb les entitats i organismes públics i privats, orientats a fins similars. 

  • I, en general, desenvolupar activitats i gestions que directa o indirectament, contribueixin al compliment dels seus fins socials.


Horari
Dilluns
Tancat
Dimarts
Tancat
Dimecres
Tancat
Dijous
Tancat
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat