Alcaldia mòbil

Des del gener de 2018 es posa en marxa una nova modalitat d'alcaldia mòbil per tal de recollir les inquietuds de la ciutadania i despatxar directament amb l'alcalde sobre els principals temes d'interès dels esparreguerins i esparreguerines.

Què s'ofereix

L'alcaldia mòbil es concep com un espai per a tractar amb l'alcalde de manera propera i específica les qüestions que més preocupen a la ciutadania. Per a fer-les més eficaces i operatives, aquestes trobades es convocaran en grups reduïts i per parlar de temàtiques concretes. La periodicitat prevista és mensual, tot i que en funció de la demanda podria veure's modificada.

Com s'hi pot accedir

Per a assistir a les trobades de l'alcaldia mòbil cal seguir les següents passes:

  • Enviar una sol·licitud al departament d'Alcaldia de l'Ajuntament indicant la temàtica sobre la qual es vol parlar i les dades personals de contacte (preferentment telèfon i correu electrònic).

  • Esperar la confirmació i la convocatòria personalitzada per assistir a la propera alcaldia mòbil sobre la temàtica de l'interès indicat.

  • Assistir a l'alcaldia mòbil el dia, hora i llocs convocats.

Les trobades de l'alcaldia mòbil es faran en grups reduïts en espais de poc aforament per assegurar la proximitat i la personalització en el tractament dels diferents temes. És important, doncs, seguir el procediment per participar-hi indicant la temàtica d'interès i les dades de contacte a fi i efecte d'assegurar-s'hi l'assistència.


Horari
Dilluns
Tancat
Dimarts
Tancat
Dimecres
Tancat
Dijous
Tancat
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat