Atenció d’incidències a la via pública

A través del servei d'Atenció d'incidències a la via pública l'Ajuntament recull, gestiona i resol les peticions de la ciutadania que tenen a veure amb l'estat de conservació de l'espai públic i els equipaments municipals per tal de fer-ne una gestió centralitzada i eficaç de les diferents problemàtiques que la ciutadania pugui denunciar amb relació a l'estat de conservació de l'entorn urbà.

El servei es presta mitjançant l'aplicació per a telèfons mòbils 'Línia Verda', des de la qual es poden comunicar incidències sobre l'estat de les voreres i els vials, el clavegueram, l'enllumenat públic, el mobiliari urbà, la senyalització urbana, els jocs Infantils, l'arbrat, la neteja viària, la localització d'animals morts o plagues, i l'existència de residus o abocaments.

Per fer-ne ús, no cal registrar-se, ja que el servei manté l'anonimat de les persones usuàries, i simplement cal instal·lar-se i fer servir la plataforma 'Línia Verda'. Des d'aquesta aplicació, la ciutadania pot fer seguiment en tot moment de l'estat de resolució de la incidència registrada, sense haver de reiterar la seva petició.

Com més detallada és la descripció de la incidència, més fàcil és d'identificar i resoldre. A aquest efecte, es poden penjar fotografies del desperfecte que es vol comunicar i es pot afegir informació de geolocalització des del dispositiu mòbil per facilitar la ubicació exacta del lloc de la incidència.

Un cop rebuda la petició, el servei d'Atenció d'incidències a la via pública de l'Ajuntament es posarà en contacte amb la persona remitent en cas de dubte amb la incidència registrada i, en tot cas, un cop tingui la resolució de la de la mateixa.

Què s'ofereix

El servei d'Atenció d'incidències a la via pública ofereix un canal únic de comunicació entre la ciutadania i l'Ajuntament per a la resolució eficaç de problemàtiques detectades a l'espai públic i els equipaments municipals.

A qui s'adreça

S’adreça a tota la ciutadania d’Esparreguera.

Com s'hi pot accedir

Al Servei d’atenció d’incidències a la via pública s’hi accedeix des de l’aplicació per mòbils Línia Verda. Es pot descarregar de manera gratuïta, i està disponible tant en català com en castellà:

Preu del servei

Gratuït. 


Horari
Dilluns
Obert les 24 hores
Dimarts
Obert les 24 hores
Dimecres
Obert les 24 hores
Dijous
Obert les 24 hores
Divendres
Obert les 24 hores
Dissabte
Obert les 24 hores
Diumenge
Obert les 24 hores