Escola Municipal de Les Arts d’Esparreguera

Escola Municipal de Les Arts d’Esparreguera és una unitat organitzativa de l’Ajuntament d’Esparreguera que presta serveis educatius no reglats de música i de dansa.

Què s'ofereix

Estudis no reglats de música i dansa, organitzats en diferents programes educatius

  • Programes de sensibilització

Música per als més petits: per a nadons i les seves famílies des dels 6 mesos fins als 3 anys.

Música i Moviment per a infants dels 3 als 6 anys.

  • Programes d'estudis bàsics i d'aprofundiment en formació musical i en pràctica de conjunt instrumental. Els conjunts instrumentals són: Som Banda, Música de Cambra, Big Band, Grup de Guitarres, Orquestra, Grup de Vent, Combo, Grup de Cant Coral i Cor, i les diferents especialitats musicals i d'instruments són: Cant Coral, Cant Clàssic, Piano, Guitarra, Percussió, Guitarra Elèctrica, Violí, Violoncel, Contrabaix, Trompeta, Flauta, Oboè, Violoncel, Trombó, Tuba, Clarinet, Saxo.

  • Programes d'estudis bàsics i d'aprofundiments de dansa en les especialitats de dansa clàssica, dansa espanyola i dansa contemporània.

  • Programes avançats de música i de dansa. S'orienten formacions per aquells alumnes que vulguin accedir a estudis de conservatori o superiors.

  • Programes específics per a joves i adults per a l'aprenentatge de la pràctica de la dansa i la música, per a la població que no s'ha iniciat en l'aprenentatge de les dues especialitats en l'etapa infantil.

A qui s'adreça

A tota la ciutadania.

Com s'hi pot accedir

A través del procés de preinscripció i matrícula.

Preu del servei

Regulat per l’Ordenança fiscal núm. 24.


Horari
Dilluns
De 15:00 a 21:00
Dimarts
De 15:00 a 21:00
Dimecres
De 15:00 a 21:00
Dijous
De 15:00 a 21:00
Divendres
De 15:00 a 21:00
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat