L’espai públic el conformen els carrers, passejos, avingudes, places, parcs, etc. També els equipaments municipals de lliure concurrència. 
 
Entenem l’espai públic com un espai col·lectiu, obert, accessible, de convivència, d’intercanvi, de socialització, on es desenvolupa la vida social i comunitària. Un espai on es realitzen activitats culturals, de lleure o de descans, un espai de trobada de la ciutadania que potenciï la interacció social i el desenvolupament de la vida.

Què s'ofereix

Una part molt important de les tasques i del pressupost de l’àrea d’Espais Públics es destina al manteniment de la via pública, que inclou la neteja viària, el manteniment dels paviments, de la xarxa de clavegueram, l’enllumenat públic, el mobiliari urbà, les àrees de jocs infantils i els espais lúdics per a la gent gran, entre altres. La finalitat és que la ciutadania pugui gaudir d’un espai públic de qualitat per poder desenvolupar la seva vida quotidiana de la millor manera possible en termes d’utilització dels carrers i de la realització d’activitats a l’espai públic.

A qui s'adreça

A la població en general.

Responsable

Responsable polític: Joan Núñez Galofré (Regidor d'Espai Públic).


Horari
Dilluns
Obert les 24 hores
Dimarts
Obert les 24 hores
Dimecres
Obert les 24 hores
Dijous
Obert les 24 hores
Divendres
Obert les 24 hores
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat