Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD)

El Servei d'informació i atenció a les dones (SIAD) d'Esparreguera ofereix acollida, informació, assessorament i atenció individualitzada a nivell jurídic i psicològic a les dones del municipi en tots aquells aspectes relacionats amb la seva vida (àmbit laboral, social, personal, familiar i altres) i, en especial, en les situacions de violència masclista.

El servei compta amb el suport i finançament de l’Insitut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya i del Ministerio de Igualdad, Secretaria de Estado de Igualdad y contra la Violencia de Género.

Què s'ofereix

  • Acollida, informació, assessorament i atenció individualitzada.
  • Atenció psicològica especialitzada en violència masclista.
  • Assessorament jurídic relacionat amb processos civils (separacions i/o divorcis, impagament pensions d’aliments, guarda i custòdia de fills i filles, règim de visites, béns i herències, etc.); i processos penals (el procés de denúncia per violència masclista, ordre d’allunyament, etc.).

A qui s'adreça

A totes les dones d’Esparreguera i, especialment, a aquelles que se sentin discriminades pel fet de ser dona a l’espai públic o privat i/o que hagin patit o estiguin patint alguna situació de violència masclista.

Com s'hi pot accedir

  • Trucant al 677 50 02 29.
  • Enviant un Whatsapp al 677 50 02 29.
  • Enviant un correu electrònic a [email protected] 

Preu del servei

Gratuït.


Horari
Dilluns
De 09:00 a 14:00
Dimarts
De 09:00 a 14:00
Dimecres
De 09:00 a 14:00
Dijous
De 09:00 a 14:00
Divendres
De 09:00 a 14:00
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat