Serveis per a entitats esportives

Tots els clubs i entitats esportives d'Esparreguera reben el suport de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Esparreguera amb diferents serveis perquè puguin desenvolupar la seva activitat esportiva.

Què s'ofereix

Servei d'atenció a clubs i entitats

Existeix un servei per a qualsevol consulta, tràmit administratiu o necessitat del club o entitat esportiva que requereixi l'assessorament del personal d'Esports.

Suport a clubs i entitats

Organització d'activitats puntuals esportives

S'ofereix la possibilitat de col·laborar en l'organització d'activitats puntuals de tota mena (lúdiques, competicions, promoció, formació...) dels clubs i entitats esportives que s'organitzin a Esparreguera. La Regidoria d'Esports es compromet a col·laborar en aspectes organitzatius amb la cessió d'espais, material, infraestructura, etc.

Cessió d'ús d'instal·lacions esportives municipals

Existeix el compromís de facilitar instal·lacions esportives públiques als clubs, entitats i associacions que ho sol·licitin per tal de poder dur a terme els seus entrenaments i competicions en la mesura que sigui possible.

Preu del servei

Préstec de material esportiu

La Regidoria d'Esports cedeix de forma gratuïta material esportiu per a la realització d'activitats i events esportius.

Subvencions econòmiques

Cada any s'obre una convocatòria oberta anual de subvencions destinada a activitats esportives dels clubs i entitats esportives de la vila.


Horari
Dilluns
Tancat
Dimarts
Tancat
Dimecres
Tancat
Dijous
Tancat
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat