Tanca

12è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

Del 12 de gener al 31 de març
A les 9.00 h

Afegir al calendari

Ja està en marxa el 12è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord emmarcat en el projecte “Fem Xarxa, Fem Empresa” i promogut per vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat -Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires-, a través dels seus departaments de Promoció Econòmica. Amb la dinamització  supramunicial d’aquestes accions es pretén incrementar la creació  de noves empreses contribuint a la seva consolidació i enfortint d’aquesta manera el teixit econòmic del territori. Un altre dels objectius plantejats és també potenciar l’esperit emprenedor dels i les estudiants dels centres d’ensenyament secundari del Baix Llobregat Nord incentivant el talent creatiu i emprenedor, amb l’objectiu de dinamitzar i promocionar la iniciativa emprenedora a la nostra comarca.

Les categories i premis de l'edició d'enguany són:

  • Millor empresa creada a partir de l'any 2020: Premi de 2.000€ pel guanyador i de 1.000€ pel segon classificat.
  • Millor empresa en relleu de negocis: Premi de 2.000€ pel guanyador i de 1.000€ pel segon classificat.
  • Millor empresa en compromís amb l’eficiència energètica i la sostenibilitat: Premi de 2.000€ pel guanyador i de 1.000€ pel segon classificat.
  • Millor idea jove de negoci: Premi de 2.250€ repartit entre els centres d’ensenyament i els alumnes participants de la següent manera: centres d’ensenyament: 1r classificat: 250€ / 2n classificat: 250€ / 3r classificat: 250€. Alumnes participants: 1r classificat: 750€ / 2n classificat: 500€ / 3r classificat: 250€ i publicació de la millor idea jove de negoci al diari La Bústia (diari del Baix Llobregat Nord).

 

Les sol·licituds per a participar-hi es poden entregar fins el 31 de març de 2023. La inscripció i documentació haurà de ser lliurada en qualsevol dels Registres Municipals dels Ajuntaments participants, sigui online o presencialment.