Tanca

Formació per a entitats: “La relació electrònica amb l’Ajuntament i altres administracions”

Del 22 de gener al 29 de febrer
A les 18.00 h

Afegir al calendari

Biblioteca Municipal L'Ateneu

Plaça Antoni Nin i Escudé, 1, Esparreguera

L’Ajuntament d’Esparreguera posa en marxa aquest mes de gener la formació gratuïta adreçada a entitats i associacions del municipi “La relació electrònica amb l’Ajuntament i altres administracions”, que consta de dues sessions de 2 hores i 30 minuts de durada cadascuna. El curs treballarà la relació electrònica amb l’administració, posant especial èmfasi en el tràmit concret de les subvencions de concurrència competitiva de l’Ajuntament d’Esparreguera. No obstant això, els continguts que es treballaran també facilitaran la relació amb altres administracions públiques davant qualsevol tràmit que hagin de fer les entitats. El curs s’impartirà a la sala d’actes de la Biblioteca Municipal L’Ateneu de 18 a 20.30 h i s’ofereix a les entitats quatre dates possibles per a cadascuna de les sessions, amb l’objectiu de poder garantir la màxima assistència a la formació.

La primera sessió portal per títol “Eines bàsiques d’administració electrònica per entitats” i tractarà sobre la identificació digital, la seu electrònica, el catàleg de tràmits, la notificació electrònica i la carpeta ciutadana. Les dates en les quals s’ofereix aquesta sessió són el 22, 25 i 29 de gener i l’1 de febrer.

La segona sessió es titula “Tramitació electrònica amb l’Ajuntament d’Esparreguera i altres administracions” i abordarà la presentació de sol·licituds i documentació relacionada al Catàleg de Subvencions 2024, així com les tramitacions amb la Generalitat de Catalunya. Aquesta segona sessió es podrà cursar els dies 19, 22, 26 i 29 de febrer.

Les entitats interessades a fer aquestes dues formacions han d’omplir aquest formulari electrònic indicant les persones de l’associació que hi assistiran i quins són els dies preferiblement escollits per a fer les sessions.

 

Inscripcions