Tanca

Preinscripció al curs monogràfic de Tapisseria

Del 19 de febrer al 5 de març
A les 9.00 h

Afegir al calendari

Els Tallers d'Activitats Artístiques i Culturals d'Esparreguera presenten el segon monogràfic d'aquest curs, que està dedicat a la Tapisseria. El taller començarà el 5 de març i es realitzarà els dimarts de 9 a 10.30 h un total de 8 sessions fins al 23 d'abril.

En aquest monogràfic es treballaran els principis bàsics de la tapisseria tradicional i/o contemporània a partir d'una cadira o un seient petit que les persones participants vulguin restaurar o renovar. Cada alumne ha de portar una peça per tapissar i la roba que vol utilitzar. La resta de materials necessaris estaran inclosos.

Mitjançant aquesta pràctica es pot donar nova vida al mobiliari vell o antiquat, fomentant la reutilització, el reciclatge i la sostenibilitat mediambiental. A més, també és una activitat divertida que permet donar sortida a la creativitat i fomenta alhora les habilitats manuals i cognitives.

Les inscripcions per al curs es poden formalitzar a través del portal de tràmits de l'Ajuntament o bé presencialment a l’OAC amb cita prèvia, dintre dels 10 dies previs a l’inici del taller.

El preu de cada taller és de 60 euros i inclou materials i matrícula.