Tanca
Esports 8 de maig de 2023

L’Ajuntament organitza del 26 de juny al 28 de juliol els Casals Esportius d’Estiu

Aquest any la preinscripció tornarà a ser en línia i es podrà tramitar a partir de demà a les 9 del matí i fins el 14 de maig. Els casals estan adreçats a infants d’entre 3 i 15 anys i es faran en horari de matí, de 9 a 1 del migdia. A banda de realitzar diferents modalitats esportives, els nens i nenes també podran fer natació, activitats aquàtiques, jocs i sortides per l’entorn natural

El Servei d’Esports de l’Ajuntament d’Esparreguera organitza com cada any els Casals Esportius d’Estiu, una oferta multiesportiva i lúdica adreçada a nens i nenes nascuts entre el 2019 i el 2008. Els casals es duran a terme entre el 26 de juny i el 28 de juliol en horari de matí i s’organitzaran en quatre grups en funció de les edats dels infants. L’objectiu d’aquest programa és donar continuïtat a l’oferta esportiva municipal que durant el curs escolar es desenvolupa a les instal·lacions municipals i, alhora, oferir una oferta esportiva d’estiu adaptada a totes les franges d’edat. A més de practicar diferents esports, el programa també inclou psicomotricitat, natació, activitats aquàtiques, jocs, gimcanes i sortides per l’entorn natural del municipi. Les preinscripcions s’han de tramitar en línia i el procés comença demà, dimarts 9 de maig, a les 9 del matí, i finalitzarà el diumenge 14 de maig a les 11.45 de la nit. La quota general és de 175 euros per tot el casal i de 40 euros per setmana.

Aquest any els Casals Esportius d’Estiu començaran el 26 de juny i finalitzaran el 28 de juliol i es duran a terme de 9 del mati a 1 del migdia. Els infants es dividiran en quatre grups en funció dels anys de naixement: els gorres grogues seran els nascuts el 2019 i 2018; els gorres verdes els nascuts el 2017, 2016 i 2015; els gorres vermelles els nascuts 2014, 2013 i 2012; i els gorres negres els nascuts entre el 2011 i el 2008. Durant les cinc setmanes que dura el programa, els nens i nenes practicaran esports com ara futbol, handbol, futbol-sala, bàsquet i esports individuals i també faran psicomotricitat i tallers infantils, jocs esportius, activitats lúdiques i gimcanes. Així mateix, faran natació i activitats aquàtiques diàries i sortides i activitats a la natura al nucli urbà.

Aquest any les preinscripcions es tornaran a fer en línia mitjançant un formulari. El procés s’iniciarà el dimarts 9 de maig a les 9 del matí i finalitzarà el diumenge 14 de maig a les 11.45 de la nit. Cal tenir en compte que no es podrà inscriure cap infant sense haver fet la preinscripció prèviament. Una vegada finalitzat el període de preinscripció, si el nombre de sol·licituds és igual o inferior al nombre de places ofertades, es consideraran admesos tots els sol·licitants. En aquelles setmanes i franges d’edat on les sol·licituds siguin superiors al nombre de places es farà sorteig públic. Aquest es realitzarà extraient a l’atzar una lletra de l’abecedari, des de la qual s’ordenaran les sol·licituds seguint l’ordre alfabètic en relació al primer cognom de la persona sol·licitant. Un cop realitzat el sorteig i assignades les places disponibles, la resta de sol·licituds entraran a una llista d’espera de l’activitat corresponent seguint l’ordre establert.

Des del Servei d’Esports es confirmarà la plaça a totes aquelles persones que l’hagin obtingut, es donarà cita prèvia i s’informarà de la documentació necessària que caldrà aportar per la formalització de la inscripció. Una vegada formalitzades les inscripcions rebudes, si encara queden places lliures, s’obrirà de nou la inscripció per tal que es puguin rebre peticions noves fins a l’inici de l’activitat. En referència a les quotes, el preu de tot el casal té una quota general de 175 euros i una quota reduïda de 122,50 euros; i el preu per setmana és de 40 euros en quota general i 28 euros si s’aplica la quota reduïda. Segons l’ordenança fiscal vigent, s’estableixen quotes reduïdes en aplicació de coeficients socials reductors del 30% per als següents col·lectius: famílies nombroses i monoparentals, persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33% i pensionistes, exclosos els pensionistes per jubilació i beneficiaris no titulars de la prestació. Per a més informació us podeu posar en contacte amb el Servei d’Esports a través del correu electrònic [email protected].