Tanca

Dia Internacional per l'Alliberament LGTBI+

El 28 de juny
A les 12.00 h

Afegir al calendari

Diferents espais d'Esparreguera

Plaça Ajuntament, s/n, Esparreguera

Esparreguera celebra divendres 28 de juny el Dia per l'alliberament Lesbià, Gai, Transexual, Bisexual i Intersexual sota el lema "Més drets, més llibertat, més orgull", amb aquest programa d'actes:

12 h Acte institucional i lectura del manifest, amb la col·laboració de l'Escola Municipal de les Arts, a la plaça de l'Ajuntament.


20 h Espectacle "Amigues", a càrrec de Dafnis Balduz i Anna Borrego, al pati de Can Pasqual.

L'espectacle "Amigues" és un viatge a través de l'amistat, navegant per un riu d'humor, música i literatura. "Amigues" neix de les ganes de trobar-se, d'abraçar-se. Neix de la necessitat de sentir a prop aquelles persones que en algun moment de la vida vam decidir estimar. Persones que, sense tenir un vincle de sang, s'han tornat indispensables en el nostre dia a dia. Éssers que són refugi, consell, disbauxa, reflexió i pau. En definitiva, aquella colla de gent que ens fa sentir bé: les amigues. Un viatge a través de l'amistat de dos artistes. Cantant i actor, actor i cantant, es troben navegant per un riu d'humor, música i text.

L'espectacle és gratuït però l'aforament és limitat i es necessita reserva prèvia d'entrades a entrades.esparreguera.cat.


22 h Performance "L'espai", a càrrec de LALTRE Col·lectiu, a la plaça de la Pagesia.

Ens han cedit un espai i el volem aprofitar. Per on comencem? Què s'espera del col·lectiu? L'Espai de LALTRE és un punt de trobada informal, inclusiu i participatiu que oscil·la entre la reivindicació i la festa. Un espai lliure i sense prejudicis on tothom pot habitar-lo com li doni la fucking gana.