Tanca

Teatre: "Somni d'una nit d'estiu"

El 27 de maig
A les 19.00 h

Afegir al calendari

Els alumnes del 1r curs de l'Escola d'Art Dramàtic El Castell presenten l'obra "Somni d'una nit d'estiu" amb cançons de Moulin Rouge.

"La nit abans del casament entre el duc d'Atenes i la reina de les Amazones, dues parelles d'enamorats passen la nit al bosc. Amb ells s'hi barrejaran el rei i la reina de les fades, l’entremaliat follet Puck i uns artesans, una mica matussers, que assagen una funció de teatre. Els embolics estaran servits... i restaran com el record d’un apassionant... somni?

Sovint els somnis que més recordem són aquells que ens trasbalsen, els que ens inquieten, els que no ens deixen indiferents, els que fins i tot ens fan modificar la percepció que abans teníem de la realitat. "Somni d’una nit d’estiu" és un d’aquests somnis. El més apassionat, canalla, absurd, màgic, enjogassat i inquietant que va tenir Shakespeare. Somni i realitat, amor i màgia hi conviuen amb sorprenent naturalitat."

Intèrprets: Nerea Antúnez, Marc Duxans, Patricia García, David Giner, Ona Huesa, Joel Juárez, Mireia "LaCrazy", Manel Martín, Xavier Molins, Paula Ortega, David Rodríguez i Adnaloi Vila.

Direcció: Bernat Cot, Anna Ferran i Bernat Mestre.

Coreografies: Clara Casals

Coordinació: Anna Fusté

Preu: 6 €.

 

Reserva d'entrades