Consells de seguretat i prevenció

Vols denunciar?

Si tot i les precaucions que preneu, sou víctimes d'un fet delictiu, cal que el denuncieu.

Podeu presentar denúncia a les dependències de la Policia Local o als Mossos d'Esquadra. 

Les denúncies per a petits robatoris, robatoris en habitatges, establiments o vehicles, i pèrdua d'objectes es poden tramitar denúncies per internet al següent enllaç: Denúncies online

En aquest cas, perquè la denúncia tingui eficàcia jurídica, cal que en signeu una còpia en les 72 hores següents a la seva tramesa a qualsevol dependència de Policia Local o dels Mossos d'Esquadra.

Si denuncieu a les dependències policials, heu de saber que:

1. La Policia Local d'Esparreguera us ofereix servei les 24 hores del dia, tots els dies de l'any. Tot i això, l'Oficina de Recepció de Denúncies (ORD) de la Policia Local us atendrà de dilluns a divendres de les 9 del matí a les 8 del vespre. Fora d'aquest horari podeu denunciar a la Comissaria dels Mossos d'Esquadra de Martorell, a l'avinguda de les Mancomunitats Catalanes.

2. Si heu estat víctima d'un delicte de violència de gènere o un fet greu contra les persones i és necessari, la Policia Local us traslladarà fins a la Comissaria dels Mossos d'Esquadra perquè pugueu formalitzar la denúncia.

3. Cal que porteu un document d'identificació personal.

4. Si heu patit un robatori, porteu una llista dels efectes sostrets amb el màxim de dades significatives.

5. Si sou víctimes d'un delicte, no toqueu res i aviseu la Policia Local o els Mossos d'Esquadra, els quals us ajudaran i us indicaran les passes que heu de seguir.